خدمات حقوقی در ترکیه

در مسائل جدی مربوط به زندگی، برای جلوگیری از اشتباهات بزرگ که منجر به ضرر و زیان مالی و اخلاقی می گردد ، لازم است اطلاعات دقیق و کاملی از سوی کارشناسان ذیصلاح در منطقه مربوطه داشته باشید.

چه کسی را می شود وکیل خواند ؟ آیا وکیل ایرانی در ترکیه وجود دارد ؟ آیا در ایران وکیل مهاجرت داریم ؟ در مورد چه مسائلی باید به وکیل در ترکیه مراجعه کرد ؟ قوانین وکالت در ترکیه چیست ؟ آیا برای مهاجرت به ترکیه باید با وکیل مشورت کرد ؟ آیا برای ثبت شرکت در ترکیه نیاز به وکیل دارد ؟ در انتخاب وکیل در ترکیه باید به چه نکاتی توجه کرد ؟

این ها بخشی از سوالاتی است که قصد داریم در این مقاله به آنها بپردازیم و به شما عزیزان توضیح بدهیم که چقدر انتخاب وکیل مساله ای مهم و قابل اهمیت است و وقتی قرار است شما اینکار را در مورد کشور دیگری انجام دهید اهمیت آن دو چندان می شوید، پس با خواندن این نوشته و صرف تنها چند دقیقه به اطلاعات کامل در این زمینه آگاهی پیدا کنید.

خدمات حقوقی در ترکیهمواردی که شما نیازمند وکیل در ترکیه هستید :

قوانین ترکیه در زمینه وکالت

باید بدانید که شرایط گرفتن وکیل در ترکیه مشابه ایران است با داشتن کمی اختلاف در بعضی از موارد که مهمترین آنها را برای شما ذکر می کنیم. شرایط اخذ پروانه وکلات در ترکیه مثل قوانین جمهوری اسلامی ایران است با این تفاوت که دوره کارآموزی در این کشور دو سال می باشد، محدودیتی برای تعداد وکلا در حوزه های مختلف در ترکیه وجود ندارد و وکلا در ترکیه تقاضای پروانه وکالت خود را به کانون می دهند و پس از تکمیل پرونده فرد متقاضی اگر تقاضا قبول شود دوران کارآموزی شروع می شود.

وکالت تسخیری در ترکیه

وکالت تسخیری در ترکیه مجانی و بدون هیچ پیش شرطی انجام می شود اما چون تعداد دعاوی جزائی زیاد نیست و شمار وکیل در استانبول و آنکارا هم به میزان تعداد دادگاه ها و پرونده های موجود هست بنابراین به هر وکیل دادگستری ترکیه در مدت یک سال، نهایتا یک یا پرونده تسخیری رجوع داده می شود، که البته این مساله برای وکلا در ترکیه ایجاد نکرده و نمی کند.

حق الوکاله وکیل در ترکیه

بر اساس ماده 168 قانون وکیل می تواند با موافقت و تایید موکلش هر مدل قرارداد در مورد با حق الوکاله خود با موکل خود منعقد کند اما در غیر این صورت طرفین مجبورند از تعرفه های مصوب کانون وکلای ترکیه استفاده کنند. همچنین در ماده 171 قانون ذکر شده اگر موکل اقساط حق الوکاله را به وکیل خود پرداخت نکند وکیل می تواند از وکالت موکلش استعفا دهد و موکل حق پس گرفتن آنچه تا آن زمان پرداخت کرده است را ندارد. پس حتما مد نظر داشته باشید که اگر وکیل در ترکیه گرفتید نسبت به پرداخت اقساط حق الوکاله اش جدی باشید.

امتیاز page